CONTACT
Logeren in het Mastbos

De vossenburcht

Op de begane grond bevindt zich een prachtige vakantieverblijf voor maximaal 4 personen. Vanuit de Vossenburcht loop je meteen je eigen terras op waar men geheel tot rust kan komen en kan genieten van de omringende natuur.
Dit vakantieverblijf is geheel ingericht met badkamer met ligbad en douche, luxe keukenblok met vaatwasser,oven,magnetron, gasstel en koelkast, 2 slaapkamers en een grote woonkamer met zithoek, eettafel, digitale tv en draadloos internet. Er is een gelegenheid om zelf te koken, maar men kan ook gebruik maken van het restaurant van de Boschwachter dat zich op het terrein bevindt.
Het vakantieverblijf is voor alle leeftijden toegankelijk en leent zich uitstekend voor gezinnen, families en groepen vrienden.


Uilennest

Op de bovenverdieping bevindt zich een romantisch en luxueus vakantieverblijf voor 2 personen. Met eigen slaapkamer, heerlijke badkamer, zitkamer en een prachtig uitzicht op de omgeving op iedere plek van het vakantieverblijf is dit heerlijk vertoeven. Lekker genieten van elkaar en van de omgeving om zorgeloos te kunnen genieten van een welverdiende vakantie.